Najnovšie recenzie zo sekcie Umývačky riadu
- zatiaľ funguje
- Ťažké otváranie dvierok
- Dvierka neostávajú otvorené pri nakladaní. Treba ich zaťažiť
- Nezrozumiteľný návod na montáž
- Cýba návod na použitie v slovenčine
- Mám ju zatiaľ krátko ale všetko ok.
- Funguje ako má zatiaľ spokojnosť.
Všetko zatiaľ ok
- Tichý chod
- Nádherne čistý riad
- Skrytý dotykový displej
- Premyslené vnútro umývačky
- Jednoduchá inštalácia
- Variabilný košík na príbor
- Automatické otvorenie po umytí
Teším sa že sme vybrali práve túto umývačku, taky čistý riad som pri pôvodnej nemala
- Sama sa otvára po ukončení programu
zatiaľ nemám výhrady, krátka doba na hodnotenie
- Ticha umyvacka,takmer vobec ju nepocut. mame spojenu kuchynu a obyvacku, ocenujem.
- Po umyti sa sama otvori, pisem to do nevyhod, nakolko para ide na pracovnu dosku novej kuchyne. Snad ta doska vydrzi.
- spĺňa požadované parametre
- tichá, dosť veľká pre 2 osoby
- nemá kontrolku ukazujúcu, že myčka ešte parcuje
- zatiaľ spokojnosť
Dobrý pomer cena, kvalita
Nakoľko som umývačku Elektrolux(podobnú) mala už predtým a bola som spokojná,zostala som verná tejto značke
- INVERTOROVÝ MOTOR
- tichá
- výber programov
- rozloženie stredného košíka
- dezinfekcia
- trysky na silno znečistený riad
- dvierka na tabletku sa ťažšie sa zatvárajú
- košík na príbor
- uchytenie košíkov
- nie je vidieť čas umývania
Aj napriek pár nedostatkom je umývačka veľmi dobrá a som s výberom spokojná.
Oproti predošlej umývačke zn. Gorenje má lepšie rozmiestnenie košíkov (okrem príborového), je tichšia, má dobrý výber programov a riady sú lepšie vysušené.
Dvierka na zatváranie tabletky sa trocha ťažšie zatvárajú a košíky mohli byť lepšie uchytené.
Zatiaľ spokojnosť všetko funguje ako má.
- Menej programov nie je na škodu.
- Umýva lepšie ako drahá umývačka, krorú sme mali doteraz.
- V Teka sa asi fakt rozprávajú so zákazníkmi a reflektujú na ich potreby. Nie je to prvá kúpená vec od Teka.
Gorenje GV520E10
Pridané: 11. mája 2023
(naposledy upravené 11. mája 2023)
Zakúpený v lacne-nakupy.sk
Ako môžem hodnotiť zakúpený tovar, ktorý mi nebol ešte doručený?
Samozrejme cena a kvalita, jednoduché ovládanie.
- Kvalitné spracovanie, košíky chodia ľahko
- čím modernejšie tým horšie.
Mal som Beko skoro 10 rokov, kúpil som Beko. Bol som spokojný, tak som zostal pri značke. Hodnotenie:
Otváranie dverí nefunguje pri najpoužívanejšom programe - 58 minút, len pri dlhých programoch, čo nechápem. Keď tam funkcia je, tak má fungovať vždy keď ju zapnem, pri každom programe.
Dotykové gombíky sú na dve veci. Nefungujú spoľahlivo. Zapnutie stroja trvá oproti starému troj - štvornásobok času. Toto všetko sa však dá prežiť, volá sa to pokrok, skôr krok vedľa.
Problém sú však košíky a kvalita umývania. V hornom košíku sa nie vždy umyje všetko dokonale. Toto mi robil už 10 ročný kus, lebo odchádzalo/slablo čerpadlo, teraz mi to v rámci pokroku už robí aj nová umývačka. Nech necítim rozdiel asi. Korner funkcia asi raz funguje, raz nie (a nie, nič dýzam nezavadzia).
Vrchný košík neumyje poháre na víno, lebo sa do neho nezmestia ani v najnižšej polohe. Jupí, tak teraz ho už pijeme z koňakových. Dôvod je mega široký šuflík pre príbor hore, akoby ten starý nebol stačil. Nezmestí sa stopka pohárov od rámu šuflíka, ktorý sa nedá zasunúť. Nejde o extrémne poháre. Mám ich roky (teda mal). Rôzne držiačiky a smart hlúposti v košíkoch zavadzajú samotnému riadu, najmä ak si ho chcem posunúť - aké super. Hlavne, že je to smart, koho zaujíma riad? Dizajn je to hlavné.
Tvarovanie spodku horného košíka je oproti minulosti tragédia. je tam problém oprieť poháre, teda, ak toto čudo nekupujete do kaviarničky pre pikolo poháriky. Beko už malo super riešenia, ktoré neobmedzovali, ale musia to pokaziť v mene smart, digi, future.
Najväčšiu chybu som však urobil ja. Už nikdy nenakúpim takýto spotrebič cez internet.
Pre inžinierov v Beko - ak niečo zmeníte, zoberte si to domov, varte, pite a vyskúšajte si to týždeň dva po praktickej stránke - celé zle.
- Som velmi spokojna s peodukrom
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »