Najnovšie recenzie zo sekcie Umývačky riadu
- Ok
- Super
- Spokojný som s produktom. Ďakujem.
- Umývačka umýva. Manželka nepi*uje. Všetci sme spočko.
- Ďakujem bohu za tento vynález.
- Vlastne som musel prerobiť celú kuchyňu, aby som tam vložil umývačku, takže manželka duplovane spokojná.
Jediná nevýhoda je, že riad treba do tej umývačky vkladať.
Škoda že tam nenaskáče sám, a následne by sa mohol sám odložiť.
- Prijatelne rozmery
- Moznost prevadzky spotrebica bez pripojky vody a kanalizacnej pripojky
- Jedina svojho druhu ktoru som nasiel na nasom trhu pre tri obedove supravy
- Chyba program na umyvanie ovocia
- Balenie neobsahuje navod v slovenskom jazyku. Je dostupny v elektronickej forme
Priestorove obmedzenia v kuchyni mi nedovoli pouzit umyvacku s priamim napojenim k rozvodu vody a ku kanalizacii preto som hladal stolnu uyvacku umoznujucu aj takuto prevadzku. Vojde sa do nej trochu viac riadu ako do inych modelov ostatnych vyrobcov.
Riad umyva slusne.
Zatial po 2 tyzdnoch prevadzky sme spokojni.
- Pokiaľ vznikne problém s tovarom alebo treba riešiť reklamáciu pošlú Vás hneď kadeľahšie alebo to zahrajú v ich prospech. Objednali sme si tovar, došiel v neporušenom obale tak sme ho prebrali, no po rozbalení sme zistili že je poškodený a nepoužiteľný. Už pri telefonovaní kôli reklamáci poškodeného tovaru mi pani povedala že oni s tým nič nemajú a mám kontaktovať výrobcu. Po telefóne nám povedali že to môžem riešiť cez reklamačný formulár alebo ju priviesť do Malých Dvorníkov. Tak som ju tam odviezol osobne a v lehote do 14 dní. Keď som chcel tovar vrátiť pani mi povedala že nemám pôvodný obal (mal som len fóliu). (Info pre pani Janku z Andreashop, ktorá píše že som mohol do 14 dní tovar vrátiť) Pani mi povedala že to ale
- dajú na záručnú opravu. (Info pre pani Janku, tak je uvedené v reklamačnom protokole) Požiadal som že si spotrebič prídem osobné vyzdvihnúť. Pani mi povedala že v sobotu príde technik a dajú vedieť. Informoval som sa o 10 dní a ešte nikto nevedel, ďalšie info som zisťoval o 15 dní a následne 28 deň, to mi pán na telefóne tiež nevedel povedať až následne došla sms a tovar priviezol kuriér. Samozrejme po mesiaci došiel odborný posudok že tovar je mechanicky poškodený a nepodlieha záručnej oprave. Tak sa nám vrátil spotrebič ktorý nefunguje a nedá sa používať. A samozrejme podľa pani Janky všetko prebehlo včas a moja reklamácia bola riadne vybavená. Škoda že sa nedá vložiť fotka, aby si ľudia mohli pozrieť ten spotrebič. Chcel by som vedieť ako by postupovala pani Janka z Andreashop keby jej došiel taký tovar? Tak dajte pozor na tento eshop, jeho praktiky a dobre skontrolujte čo Vám pošlú. Vo firme majú tieto práčky vo dvore naukladané v 6ks na sebe, tak ak skladníkovi spadne tak máte smolu. To mi hneď pani vo Dvorníkoch ako prvé povedala že na spotrebič niečo ťažké muselo spadnúť. Ale to je podľa smerníc od výrobcu. Po dlhoročných nákupoch v tomto e-shope ho už obchádzam veľkým oblúkom a budem ho "chváliť" kde sa dá. A ešte pre pani Janku z Andreashop ako by objektívnejšie ohodnotila ich postup?
- Škoda len že sa k odpovedi nemôžem vyjadriť.
- Tichí
- Neje manuál v slovenčine.
- Super
- Umývačku používame krátko, ale zatiaľ spokojnosť s jej používaním, umýva fajn :)
- Predtym sme mali umyvacku Candy,ale ten whyrpol pracuje lepsie a aj dizajnovo peknejsy.
- Nevyhodou je ze v spodnom košy su velike medzeri a tam nemozem dat ani pohar lebo prepadne.
- velmi ticha
- ako predvoleny pri spusteni zostava posledny pouzity program
- automaticke otvaranie dvierok po skonceni programu
dobrá cena
tichý chod
prehľadný display
- Úsporná umyvacka,nahradila 11 ročný model rovnakého výrobcu.
- Vyber padol na rovnakú značku,keďže za svoju životnosť nepotrebovala servis.
- Model,ktory sme vybrali ma podla hodnotení zákazníkov minimálnu reklamovanost.
- Schopnosť umývať,rozmiestnenie šuplíkov vyhovuje. Údržba je jednoduchá. Wifi prepojenie oznamuje,ze umývanie skončilo.
- Používame denne ako predošlý model,pri rodinných stretnutiach aj 3-4 krát denne. Úspornosť posúdime az po dlhšom používani.
- po umytí sa otvoria dvierka :) vylož ma :)
- Tichučká
- zrozumiteľný návod
- Na základe odporúčania predajcom
Profesionálne predstavenie výrobku predajcom s odporúčaním
- tichý
- široký výber programov od 65 do 220 min
- ukazovatele leštidla a soli
- ľahké nastavenie do vodorovnej polohy
- umýva dobre
- pomerne dlhé hadice (prívod a odvod vody) a el. kábel
- nemá možnosť automatického otvorenia po ukončení programu
Zhrnutie: splnilo naše očakávania. Doporučujem.
- Jednoduchá obsluha
- Spĺňa účel
- Malo programov
- Dlhšie programy
- Nesignalizuje dokončenie programu
- Neotvorí sa po dokončení umývania
Vzhľadom k cene je umývačka úplne v poriadku. Spĺňa účel, riad umyje pekne. Programy by mohli byť aj kratšie a je ich málo, nevýhod je viac ako som spomínala, ale to všetko sme vedeli, keď sme ju vyberali. No kto hľadá niečo lacné a prijateľné ako my, tak je to správna voľba. Pri takejto cenovej línii nie je zvláštne, že nemá funkcie ako umývačky, ktoré stoja aj o 500€ viac. My sme navyše dostali prípravky do umývačky, mali to byť tablety, podľa toho, čo tam písali , ale je to gél na umývanie. Ten sme ešte neskúšali. Ale s umývačkou sme zatiaľ spokojní :) pre nenáročných užívateľov je úplne postačujúca.
Umyvačka riadu je veľmi,veľmi výhodná na chatu, kde nie je dostatok vody. Známi majú tuto umývačku riadu a sú veľmi,veľmi spokojní.Preto som sa rozhodla si ju kúpiť.
- Rozmery
- Otvaranie po skonceni umyvania
- Kvalita umyvania - naozajstna mizeria.
- Spodny kos na riady sa zasekava - zla konstrukcia (lowcost)
Kupil som tuto umyvacku v 01/2023. Bral som AEG ako premiovu, kvalitnu znacku, avsak rychlo som vytriezvel.
Kvalita umyvania je naozaj mizerna. Vlastne hovorit tu o "umyvacke" riadu chce dost velku mieru sebazaprenia. Skor by som cele zariadenie nazval "oplachovackou", pretoze nic ine nerobi ako riad oplachne. Trochu silnejsie znecistene riady, nebodaj so zaschnutym jedlom treba davat aj 2-3x umyt (oplachnut). Umyvat davam na dlhy cyklus a pouzivam "extra power" tlacitko. Casto krat to ale vzdam a riad umyjem radsej rucne.
V minulosti som mal SIEMENS umyvacku a neda sa to porovnat. Toto je hrozny šunt.
Reakcia značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Je nám líto, že myčka nenaplnila Vaše očekávání. Můžeme Vás však ubezpečit, že použité materiály jsou léty prověřené a upraveny k co nejvyšší odolnosti a výsledné funkčnosti spotřebiče. Doporučujeme ověřit, zda dochází k ohřevu vody. Také zda jsou v pořádku ostřikovací ramena, otáčejí se a nejsou ucpané jejich trysky. Mytí pouze ve studené vodě nebo potíže ostřikovacích ramen ovlivní výsledky mytí. V případě opakovaných potíží je si sjednat servis pro kontrolu spotřebiče. https://www.aeg.sk... S pozdravem Team AEG
- Dobrá komunikácia s odchodom aj s dopravcom
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »