Najnovšie recenzie zo sekcie Umývačky riadu
- zatiaľ ok vyzerá kvalitne no uvidíme či aj vydrží
- akcia 5 rokov záruka
- ďalšie programy cez aplikáciu
- monitorovanie cez aplikaciu
- Made in POLAND
- Ticha umyvacka , kavalita vs cena super
- automaticke otvaranie dveri
- relativne tichy
- pri hodinovom programe nie je moznost automatickeho otvarania dveri
- chyba mi nejaky program na predumytie
Maximalme spokojny, automaticke otvaranie je super funkcia a urcite ju odporucam na kolko pustite a nestarate sa. Co sa tyka hlucnosti je to priemer ani ani velmi ticha ale zas nehuci cize tak akurat
CANDY CF 3C7L0W
Pridané: 7. augusta 2023
(naposledy upravené 2. septembra 2023)
Zakúpený v planeo.sk
- Tichy chod, velka kapacita
Priliz dlha hadica privodu vody, casovac odloz.startu pevne nastaveny na 3,6,9 hodin
- Kvalitný výrobok
- Tichý chod.
- Je až pre 14 súprav
- Jednoduché ovládanie
- Nemá vnútorné osvetlenie. Predošlá umývačka od toho istého výrobcu ho mala.
Kvalitný výrobok za prijateľnú cenu.
Vyššia rada ako som mal ukazuje na podlahe koľko zostava času
Trošku lepší návod na inštaláciu by pomohol ale dalo sa to zvládnuť. Po nastavení tvrdosti vody umýva dobre pred tým sme mali bosch vnútro je skoro také iste uvidíme koľko vydrží
- Umývačka riadu splnila všetky očakávania.
- Trošku hlučnejšia
- Primeraná cena pre bežné použitie, informácia o ukončení programu, dostatok umývacích programov.
Umývačka je tichá a spĺňa zatiaľ všetky očakávané požiadavky.
všetko v poriadku
Zatial co pouzivam je super,zasuvka na pribor je ok,vyskovo nastavitelny kos v strede je prakticky,zobrazenie casu a funkcie na podlahu je prakticka vec,a automaticke otvaranie dvierok je paradna vec,a v neposlednom rade je super aj otvaranie dvierok len zatlacenim na stred dveri a automaticky sa pootvoria,takze netreba mat na dverach ziadne madlo na otvaranie,skratka tuknete do dveri v strede a je to otvorene.
- Presne takúto umývačku som hľadal do cestovnej agentúry, kde nemám pripojenie na vodu. Vodu nalievam aj vypúšťam do vedra, takáto obsluha nie je žiadny problém. Funguje perfektne, rozmýšľam, prečo som si ju nekúpil dávnejšie. Dokonale umyté a vysušené šálky, poháre i riad z obeda. Som milo prekvapený, že napriek malému kompaktnému rozmeru sa do nej zmestí hromada riadu. Používam Finish power gel v kombinácii so soľou do myčky. Za mňa top produkt, ktorý len odporučiť môžem.
- Žiadne.
Moja tretia umyvacka Bosch, predosly 45cm model bez poruchy fungoval 11 rokov, nez som ho predal ako stale fungujuci. Na chate mam tiez 60cm model, seriu 4, tato nova je seria 6 a ma susenie zo zeolitom, susi lepsie. Hlucnost je vyborna, mozete pozerat TV v druhej miestnosti alebo spat s otvorenymi dverami na spalni, pustat ju v noci a susedia si nebudu stazovat ani v panelaku.
Viac času pri varení
- Tovar som ešte neskúšala
- Po vyskušaní
Zatiaľ spokojnost
- Automaticke otvaranie
- nizka spotreba elektriny v Eco rezime
- tichý
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »