Najnovšie recenzie zo sekcie Umývačky riadu
Ešte som ho nenamontoval
Bosch SMV4ECX14E
Flexo
Pridané: 11. februára 2024
(naposledy upravené 11. februára 2024)
Zakúpený v Vstavanespotrebice.sk
Už po prvom umytí to bol veľký rozdiel oproti neznačkovým produktom.
Predtým som mal Baumatic.
- ovládanie cez mobil
- tichý chod
- Výborne umýva, je nehlučná.
- zatiaľ nepoznám
Vyskúšala som, výborne umýva, bez šmúh, nehlučne, som spokojná.
Umýva
Dobrý výrobok za slušnú cenu. Používame v kuchynke v práci, tak nás hlučnosť a dĺžka doby umývania veľmi nezaujíma. To ani neviem ohodnotiť. Ale umyje.:-)
- Komplikovaný spôsob uchytenie predného panelu oproti predchádzajúcemu modelu. Krátke uchytávacie skrutky v balení
Reakcia značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Je nám velmi líto, že máte výrobkem naší značky takovouto zkušenost a instalace myčky nenaplnila očekávání. Naše instalace myček PerfectFit byla uzpůsobena, aby co nejvíce instalaci usnadnila. Posuvné závěsy PerfectFit se přizpůsobí rozměru, a dokonce tak není nutné ani upravovat spodní část skříňky. Je to tak co nejvíce přizpůsobené snadné montáži a tomu, že nová myčka dokonale zapadne do vaší kuchyně. V balení je také montážní návod, který také slouží jako šablona pro vrtání. Velmi nás tedy mrzí, že instalace nešla podle představ. Pevně věříme, že bude myčka i přesto sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Team Electrolux
- Umýva super
- Tichá
- Notifikácie na mobil
- Veľa umývacích programov
Nožičky pre nastavenie výšky umývačky boli z mäkkého plastu na značku BOSCH trošku sklamanie, čakal som kedy sa niečo odtrhne. Všetky manuály boli v iných jazykoch len nie v SK/CZ.
- Dobre umyva
Obrazkovy navod tazko lustitelny, trosku hlucna.
V tejto cenovej relácii jednoznačne dobrá umývačka.
Zatiaľ spokojný
- potreboval som kompaktnú šírku 45 cm
- výborná je funkcia air dry - po skončení programu sa dvierka pootvoria a unikajúci horúci vzduch úplne vysuší riad
- výborná je aj zásuvka na príbory
Krátky čas na hodnotenie
- Kvalitne umyvanie
- Tichý chod
Dobra kvalita za dobru cenu.
Hned po prvom spusteni vypisalo chybu E15 a pod umyvackou zostala kaluz vody. Mozno chyba dopravcu (pouzival rudlik aj ked by nemal), uvidime ked sa dostavi servisak.
- Veľa programov
- Spotreba vody 6,5l
- Veľký vnútorný priestor
- Veľmi tichá
- Po programe otvorí dvierka
- Neviem o nejakej
super aj funkcie
- výborný výkon a spotreba keďže patrí do energetickej triedy A
- veľký priestor na riad, veľa prídavných sklopných držiakov na poháre, prídavné ochranné kryty pre umývanie pohárov
- hľadala som umývačku s dobrým výkonom a spotrebou, tento výrobok spĺňa všetky požiadavky
výborná značka kvality
tichý chod
veľká možnosť výberu programov
odporúčam kúpu tohoto produktu
- velmi velka spokojnost, nemam co dodat,
- absolutne nic
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »