Poradňa Mora IM 687

Autor: Hana | Vložené: 24.02.2023 000 11:14 | Témy: Poradňa Mora IM 687

Hana

Tablety 3v1

Ako mám prosím nastaviť tablety 3v1, v návode je to síce uvedené, ale ja som z toho veľa nepochopila... Ďakujem

  • 27. februára 2023 - Oficiálny zástupca obchodu e-spotrebice

    Dobrý deň Vám prajem,

    posielame Vám postup od výrobcu Mora – otvoriť dvierka, zapnúť umývačku hlavným on/off tlačidlom (1. zľava), do 10 sekúnd musíte naraz stlačiť tlačidlá P (tlačidlo pre výber programov) + tlačidlo pre skrátenie času programov »
    Aktivované menu, kde si môžete nastaviť parametre myčky.
    Na displeji sa Vám zobrazia číslice, napr. 1:10 = 1 znamená číslo nastavenia (1 pre nastavenie leštidla, 2 pre nastavenie tvrdosti vody, 3 pre nastavenie tabliet 3v1) a číslo za dvojbodkou predstavuje hodnotu nastavenia 00 až 09 podľa typu nastavenia, ktoré chcete upraviť.
    V návode na strane 19, 20 je uvedená tabuľka, podľa ktorej si priradíte hodnotu danému nastaveniu.
    Ak chcete aktivovať tablety 3v1 tak po aktivácii menu (P+») stláčaním tlačidla » sa budete posúvať cez nastavenia, na displeji sa bude zobrazovať najprv číslica 1, opätovným stlačením » sa objaví číslica 2, opätovným stlačením » sa objaví číslica 3, keď chcete ostať v nastavení číslo 3 potvrdíte tlačidlom » (pre vstup do nastavenia číslo 3 pre tablety 3v1), podľa tabuľky v návode je uvedené, že vypnutie funkcie tabliet 3v1 má hodnotu 00 a zapnutie funkcie má hodnotu 01, stlačením tlačidla » sa posuniete na hodnotu 3:01, nepotvrdzujete nič, funkcia je aktivovaná, z menu vystúpite stlačením tlačidla on/off (hlavný vypínač, 1. zľava)

    Odporúčame, aby ste si nastavila aj leštidlo (nastavenie číslo 1) a tvrdosť vody (nastavenie číslo 2), rovnakým spôsobom ako tablety 3v1.

    Pekný deň.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.