Beko DIN 28422

82 %

Popis produktu

Parametre produktu

Spôsob umiestnenia
vstavané
Hlučnosť
44 db
Počet programov
8
Farba
biela
Displej
áno
Spotreba vody na cyklus pri programe Eco
9.5 l
Počet sad riadu pri programe Eco
14
Šírka
60 cm
Výška
82 cm
Hĺbka
55 cm
Hmotnosť
50 kg
Energetická trieda
E
Doba trvania programu Eco
220 min
Spotreba energie pri programe Eco na 100 cyklov
95 kWh
Trieda emisie hluku
B
Aqua Stop
áno
Intenzívny program
áno
Počet teplôt
6
Detská poistka
áno
Zásuvka na príbory
áno
Odložený štart
áno
Konektivita
áno

Recenzie

  • , zakúpené v Beko Shop

    Odporúča produkt

    100 %
    • Veľmi dobre parametre, dostupná cena.
  • , zakúpené v Beko Shop

    Odporúča produkt

    100 %

    Pri dodani chybal navod v slovenskom jazyku.

Parametre produktu

Spôsob umiestnenia
vstavané
Hlučnosť
44 db
Počet programov
8
Farba
biela
Displej
áno
Spotreba vody na cyklus pri programe Eco
9.5 l
Počet sad riadu pri programe Eco
14
Šírka
60 cm
Výška
82 cm
Hĺbka
55 cm
Hmotnosť
50 kg
Energetická trieda
E
Doba trvania programu Eco
220 min
Spotreba energie pri programe Eco na 100 cyklov
95 kWh
Trieda emisie hluku
B
Aqua Stop
áno
Intenzívny program
áno
Počet teplôt
6
Detská poistka
áno
Zásuvka na príbory
áno
Odložený štart
áno
Konektivita
áno

Popis produktu

10 rokov záruky na motor
10 rokov záruky na ProSmart ™ invertorový motor alebo kompresor. Aby bola predĺžená záruka platná, nezabudnite spotrebič registrovať na beko.sk do 90 dní od zakúpenia.

AquaIntense® rameno

Umyje aj najpripečenejšie zvyšky bez drhnutia
AquaIntense® je súčasťou spodného umývacieho ramena. Je vybavené ďalšími tryskami, ale s vyšším tlakom vody. Vďaka nim dokáže dobre odstrániť aj pripečené zvyšky v pekáči a zaschnuté jedlo na stenách hrnca bez predumývania, bez drhnutia.


ProSmart™ invertorový motor
Tiché, úsporné a spoľahlivé umývanie
ProSmart ™ invertorový kompresor je tým správnym srdcom umývačky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie umývačky po niekoľko rokov.


Fast+ funkcia
Rýchle umývanie, keď je návšteva za dverami
Ak sa ponáhľate, skráťte si zvolený program. Funkcia Fast + dokáže zrýchliť umývací program až trojnásobne.


InnerClean program
Program pre čistú umývačku
Špeciálne prispôsobený program pre čistenie umývačky odstráni všetky nečistoty a jeho pravidelné používanie predĺži životnosť umývačky.


Kôš Acrobat
Nastaviteľný kôš do 3 výšok
Upravte výšku horného koša pohodlne, bez toho aby ste museli umývačku preusporiadávať. Kôš Acrobat je možné nastaviť do troch rôznych výšok aj vo chvíli, keď je plný riadu. Pomocou stlačení klapky na každej strane uvoľníte aretáciu koša a môžete ho posunúť hore a dole.


Quick&Clean™ / Quick&Shine™
Umyté a usušené za 58 minút
Plnohodnotný program umývačky Beko dokáže umyť a usušiť plnú náplň umývačky za 58 minút. Nie je potrebné robiť žiadne kompromisy medzi množstvom špinavého riadu a dĺžkou umývania. Rýchly program umýva horúcou vodou a aj suší, takže je riad do hodiny pripravený na uloženie.


SelFit™ pánty dvierok
Samonastavovacie pánty
U samonastaviteľných pántov SelFit nie je nutné nastavovať tuhosť pružiny dvierok. Stačí pripevniť dvierka nábytku s hmotnosťou 3-6 kg a dvierka budú pri otvorení držať v požadovanej pozícii.


SlideFit pánty
Pre modernú kuchyňu s nízkym soklom
SlideFit pánty dverí umožňujú nízky sokel linky. Pri otvorení sa nábytkové dvierka posunú po dvierkach umývačky tak, aby sa dala umývačka bez problému otvoriť, aj keď chcete zachovať väčší presah nábytkových dvierok a nízky sokel.


FlexFit™ pánty dvierok
Jednotný vzhľad kuchyne bez výrezu
Viacosové pánty FlexFit umožňujú dvierkam pri otvorení a zatvorení pohyb nielen okolo osi, ale aj mierne hore a dole. Vďaka tomu pri zatvorení dvere perfektne lícujú s kuchyňskou linkou a netvoria sa medzery.


Príborová priehradka
Pekne umyté príbory a viac miesta
Príborová priehradka poskytuje dostatok priestoru pre rozloženie príborov a drobného riadu a je vybavená aj vlastným sprchovaním. Vďaka priehradke môžete vybrať kôš na príbory zo spodného koša a získate tak ďalšie miesto pre veľké nádoby.


AquaStop hadica / Watersafe+
Kuchyňa vždy v suchu
Hadica s Aquastopom a ochrana proti pretečeniu umývačky chráni pred prípadným únikom vody pri poškodenej hadici. Umývačka sama preruší napúšťanie vody a kuchyňa ostane v bezpečí.


Signalizácia chodu na podlahu
Elegantný ukazovateľ umývania
LED signalizácia chodu na podlahu vám elegantne povie, kedy umývačku neotvárať, a pritom neruší jednotný vzhľad kuchynskej linky.

Dokumenty

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

2zákazníci odporúčajú produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
82 %
priemer z 5 hodnotení
5
4 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakúpené v Beko Shop

    Odporúča produkt

    100 %
    • Veľmi dobre parametre, dostupná cena.
  • 10 %
    • no neviem
    • ....
    • 3 fotky z toho prva uplne ina umyvacka fotka ako ostatne dve? wtf?
  • , zakúpené v Beko Shop

    Odporúča produkt

    100 %

    Pri dodani chybal navod v slovenskom jazyku.

{"Obľúbené kategórie":[["Pracovné odevy","https://pracovne-odevy.heureka.sk/"],["Koše a zásobníky na plienky","https://kose-na-plienky.heureka.sk/"],["Farby na batikovanie","https://barvy-batikovani.heureka.sk/"],["Vibračné pechy","https://vibracne-pechy.heureka.sk/"],["Pánska golfová obuv","https://golfova-obuv.heureka.sk/"],["Detské kostýmy víl","https://detske-karnevalove-kostymy.heureka.sk/f:14138:29086908/"],["Igráčci hasičské autá","https://igracky.heureka.sk/f:30332:29981105/"],["Manuálná regulácia záťaže","https://veslovacie-trenazery.heureka.sk/f:8175:29818913/"],["Medzizubné kefky TePe","https://medzizubne-kefky.heureka.sk/f:21163:508458/"],["Slnečné okuliare pilotky","https://slnecne-okuliare.heureka.sk/f:17759:29718993/"]],"Vybrané značky":[["Umývačky riadu Bomann","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/f:3339:136355/"],["Umývačky riadu Hoover","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/f:3339:102915/"],["Umývačky riadu Miele","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/f:3339:4913/"],["Umývačky riadu Grundig","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/f:3339:8569510/"],["Umývačky riadu Guzzanti","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/f:3339:8694442/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať AV prijímač?","https://av-prijimace.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-av-prijimac/"],["Ako vybrať kompresor?","https://kompresory.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-kompresor/"],["Ako vybrať modelovaciu hmotu?","https://modelovacie-hmoty.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-modelovaciu-hmotu/"]],"Vybrané produkty":[["Nike Therma-Fit Neck Wra ks black","https://nakrcniky.heureka.sk/nike-therma-fit-neck-wra-ks-black_2/"],["OPTIMUM OPTIturn TU 2406","https://sustruhy.heureka.sk/optimum-optiturn-tu-2406/"],["Tescoma Della Casa 895338.00 - Závažie na kvasenie DELLA CASA, 3ks","https://naberacky.heureka.sk/tescoma-della-casa-895338_00-zavazie-na-kvasenie-della-casa-3ks/"],["Ciroc Vodka 40% 0,7 l (čistá fľaša)","https://vodka.heureka.sk/ciroc-vodka-40-0_7-l-cista-flasa/"],["Vilgain Vitamín D3+K2 30 ml","https://doplnky-stravy.heureka.sk/vilgain-vitamin-d3-plus-k2-30-ml/"],["Aqarar P1 MS-S02","https://pohybove-detektory-senzory.heureka.sk/aqarar-p1-ms-s02/"],["Dettol Antibakteriálne utierky na povrchy Limetka a Mäta 36 ks","https://cistiace-obrusky.heureka.sk/dettol-antibakterialne-utierky-na-povrchy-limetka-a-mata-36-ks/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}